Căutând parteneri

căutând parteneri

căutând parteneri

Rețelele de Transfer își caută parteneri! Edited on Read time: 2 minutes Câteva dintre cele 25 de Rețele de Transfer recent aprobate își caută parteneri!

 - Сьюзан пожала плечами, демонстрируя равнодушие.

Dacă sunteți interesați să transferați buna lor practică în orașul dumneavoastră, completați chestionarul și transmiteți-l acestora până în data de 7 mai. Este orașul meu eligibil? Înainte de a începe completarea chestionarelor, citiți regulile de eligibilitate a parteneriatelor.

căutând parteneri

Numărul partenerilor dintr-o Rețea de Transfer Spre deosebire de parteneriatul inițial compus din 3 orașe, parteneriatul final pentru faza a 2-a trebuie să fie compus din minim 5 și maxim 8 parteneri. Parteneri eligibili parțial Non-city partners Indiferent de câți parteneri are Rețeaua căutând parteneri Transfer, parteneriatul final poate include până la 2 parteneri non-city, care trebuie să fie agenții locale.

Agențiile locale sunt definite ca organizații publice sau semi-publice înființate de către orașe, ce se află sub autoritatea orașelor parțial sau total, și care implementează politici specifice vizând dezvoltare economică, eficiență energetică, sănătate, infrastructură etc ; Este important să subliniem că autoritățile provinciale, regionale sau naționale, precum și universitățile și centrele de cercetare nu sunt considerate drept parteneri eligibili.

Căutând planurile originale ale casei noastre. I'm looking for the original blueprints to our house.

Parteneri eligibili City căutând parteneri Este foarte important ca majoritatea partenerilor să fie orașe, indiferent de dimensiune sau de populație. Prin urmare, partenerii de tip city partners reprezintă autorități publice locale reprezentate de: - Orașe, municipalități; - Niveluri infra-municipale de guvernanță cum ar fi cartiereautorități metropolitane și aglomerări urbane, în cazurile în care acestea sunt reprezentate căutând parteneri către instituții politico-administrative cu atribuții delegate în formularea de politici de dezvoltare și implementarea de politici dintr-o arie tematică strict corelată cu activitatea Rețelei de Transfer vizate.

căutând parteneri

Echilibrul între parteneri căutând parteneri din regiuni dezvoltate și mai puțin dezvoltate Parteneriatul inițial trebuie compus atât din orașe din regiuni mai dezvoltate, cât și din regiuni mai puțin dezvoltate. În mod special, parteneriatul inițial trebuie Intalnire libera rusa includă cel puțin 1 oraș dintr-o regiune mai căutând parteneri dezvoltată.

Rețelele de Transfer își caută parteneri!

Astfel, parteneriatele vor include: - Minim 2 parteneri din regiuni mai puţin dezvoltate, când numărul total de parteneri este 5; - Minim 3 parteneri din regiuni mai puţin dezvoltate, când numărul de parteneri este de 6 până la 7. Un stat poate fi reprezentat o singură dată în cadrul căutând parteneri rețele.

căutând parteneri

Numărul de Rețele de Transfer la care pot participa orașele Un oraș de Bună Practică nu poate deține rolul căutând parteneri Partener Lider în mai mult de 1 proiect în cadrul aceluiași apel. Totuși, orașele care au primit titlul de Bună Practică ce dețin căutând parteneri rolul de Partener Lider pot fi și Parteneri în cadrul altei Rețele de Transfer, în calitate de Partener oraș de transfer.

Orașele care au primit titlul de Bună Practică și care nu dețin rolul de Partener Lider pot participa într-o singură Rețea de Transfer, în calitate de Partener oraș de transfer.

Klemm: Majoritatea companiilor vin în România pentru a căuta parteneri

Care sunt rețelele în căutare de parteneri?

Asevedeași