Femeie Liege. Tricou Acasa New Balance Standard Liege rosu - borcanulcucitate.ro

Femeie Liege

site ul de dating pentru picioare

WhatsApp Nouă polițiști belgieni au fost transportați la spital în urma intervenției asupra unui Femeie Liege violent de de manifestanți adunați sâmbătă în orașul Liege pentru a protesta împotriva arestării unei femei de culoare, relatează duminică agenția DPA, potrivit Agerpres.

Manifestanții au atacat Femeie Liege și magazine, pe unele jefuindu-le, și au aruncat cu diferite obiecte asupra forțelor de ordine, care Femeie Liege folosit gaze lacrimogene și tunuri cu apă. În total au fost răniți 36 de polițiști, iar 10 protestatari au fost reținuți.

Femeie care cauta om pentru casatorie Anun Maroc

Demonstranții ''au apărut în câteva minute, iar după modul în care au pornit distrugerile, jafurile, nu credem că a fost ceva spontan'', remarcă responsabilul belgian. Aparentul declanșator al acestor incidente a fost reținerea luni în Piața Saint-Lambert din centrul orașului Liege a unei femei de culoare care a opus rezistență în timpul arestării.

ELITE FARE DATING Femeie

Imaginile cu femeia imobilizată la pământ de către doi polițiști au condus la noi acuzații de rasism la adresa poliției belgiene. În Belgia au avut loc anul trecut mai multe proteste împotriva ''rasismului poliției''. Femeia arestată a depus plângere, în timp ce poliția neagă orice alegație privind rasismul în rândurile sale.

Site ul de dating Fleur

Asevedeași