Fiica cauta, You are here

Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Publicat: Actualizat: Fata a plecat din casa concubinului ei, cu care are doi copii, și a mers la București, unde parcă a înghițit-o pământul.

fiica cauta fete divortate din Oradea care cauta barbati din Drobeta Turnu Severin

Femeia, din Căldărăști, este mama Marianei Diana Radu, tânăra de 17 ani, care vinerea trecută a fugit de la casa fiica cauta ei cu care are doi copii mici, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Mama tinerei spune că în ziua în care a plecat de acasă, i-a spus concubinului ei că merge la o mătușă pentru a-i înapoia niște haine.

🔴 𝗟𝗜𝗩𝗘 - Iacob Coman

În schimb, ea s-a urcat într-un autobuz și a mers la București, unde a și fost văzută ultima dată. Ea însă s-a urcat într-un autobuz și a plecat spre București. De atunci, nu mai știm nimic de ea.

fiica cauta Site ul gratuit de dating german care nu plate te

Nu mai putem lua legătura cu ea. A fost văzută coborând în Gara de Est din București, apoi a fost văzută când a intrat într-un magazin din zona Pieței Romane de unde și-a cumpărat biscuiți.

fiica cauta Femeile musculare datand

Printre lacrimi, femeia fiica cauta că de când nu mai nici o veste de la fiica ei nu mai are liniște. Ea vrea să știe doar dacă tânăra este bine, în siguranță.

fiica cauta intalniri pentru barbati cu barbati

Noaptea când fiica cauta frig mă gândesc dacă ea are o pătură pe care să o pună pe ea. Vreau doar să știu dacă e bine. Femeia spune că fiica ei de 17 ani are doi copilași, de un an și 7 luni și altul de 5 luni.

fiica cauta Intalnirea femeilor vaduvei

Copiii sunt la tatăl lor și sunt bine îngrijiți. Femeia nu exclude ca Diana să sufere de depresie postpartum și asta să o fi determinat-o să plece de acasă.

fiica cauta Cauta i o femeie din regiune

Citește și:.

Asevedeași