Intalnire cubaneza

Cuban cubano Other translations Alergarea mea a fost doua beri rapide și o jumătate de țigara cubaneza în timp ce ma ghemuiam în propriul meu garaj. My power walk was two quick beers and a half a Cuban cigar while cowering in my own garage.

Specialiștii cubanezi resping teoria "atacurilor asupra sănătății" și a "daunelor cerebrale" diplomatilor americani Sep 14 La 13 septembrieo întâlnire a avut loc la Washington între experți științifici Intalnire cubaneza Statele Unite și Cuba pentru a face schimb de simptome de sănătate raportate de diplomații americani acreditați în Havana. Echipa Statelor Unite a fost prezidată de Kenneth Merten, secretar principal adjunct pentru emisfera vestică și formată din personal medical de la Departamentul de Stat al SUA.

Anterior acestei întâlniri, echipa cubanez a Intalnire cubaneza puține informații cu privire la presupusele incidente oferite de Ambasada SUA, publicate de o echipa medicala de la Universitatea din Pennsylvania, in special un articol publicat Intalnire cubaneza Journal of American Medical Association JAMAprecum și rezultatele investigațiilor poliției dezvoltate separat, autoritățile Ministerului de Interne Cubei și Biroul Federal de investigaţii FBI din statele Unite. La intalnire, echipa cubaneza a primit un rezumat care a descris rezultatele testelor medicale raportate anterior in JAMA.

  • Înainte de [ modificare modificare sursă ] Munții din Cuba Revoluția Cubaneză a început când rebeli slab înarmați au atacat Bărăcile Moncada din Santiago și bărăcile din Bayamo pe 26 iulie
  • Femei frumoase care cauta barbati pentru o noapte botoșani
  • cubana - Traducere în română - exemple în italiană | Reverso Context
  • Volo Dating Site
  • țigara cubaneza - Translation into English - examples Romanian | Reverso Context
  • Dating Woman ieftin

Echipa cubaneză a prezentat analiza limitărilor acestui studiu și a pus la îndoială concluziile sale principale, precum și interpretarea științifică a simptomelor care le-au fost raportate. La încheierea schimbului, experți din Cuba, a remarcat că informațiile Intalnire cubaneza nu dovezi în sprijinul sănătății atacuri ipoteze și leziuni ale creierului a sugerat până în prezent de către Departamentul de Stat ca o explicație a simptomelor, potrivit Departamentului de sine, a raportat diplomații.

În special, au reafirmat că informațiile schimbate nu este posibil să se dovedească existența unui nou sindrom neurologic medical de leziuni cerebrale, sau spune că ați fost capabil de a produce tipul de leziuni ale creierului cauzate de lovituri la cap, fără să producă traume craniene nr. Această idee este imposibilă. Ei au observat că dovezile medicale prezentate prezintă limitări grave.

Intalnire cubaneza

Cele mai multe dintre cazurile descrise simptome cum ar fi Intalnire cubaneza de cap, greață, amețeli, tulburări de echilibru subiective și tulburări de Intalnire cubaneza, care sunt cauzate de tulburări funcționale și boli cum ar Intalnire cubaneza hipertensiunea, stresul si multe alte foarte răspândită în Statele Unite și lumea Exactitatea rapoartelor poate să fi suferit, de asemenea, din intervalul mediu de de zile dintre presupusele incidente și investigațiile medicale raportate.

Testele neuropsihologice, considerate mai obiective, au fost evaluate cu criterii neobișnuite care, aplicate unui grup de subiecți sănătoși, s-ar califica aproape toți ca bolnavi.

Dacă s-ar utiliza criteriile standard stabilite la nivel internațional, doar două persoane ar putea fi considerate afectate, care ar putea fi atribuite unor diverse boli preexistente.

Asociația Cubanezilor din România își celebrează întâlnirea națională V Dic 03 București, 1 decembrie Asociația Cubanezilor Intalnire cubaneza România și-a ținut întâlnirea națională V, având sediul central al Cubei. Ambasadorul Roberto César Hamilton, a oferit cateva cuvinte de bun venit si a reiterat interesul guvernului cubanez de a intari legaturile cu comunitatea cubaneza care traieste in strainatate.

Potrivit raportului, doar trei persoane cu pierderea auzului usoara sau moderata au fost gasite, dar fiecare cu audiograme care corespund unor boli diferite si probabil preexistente. Nu s-au raportat observații privind leziunile cerebrale în neuroimagismele. Două persoane semne ușoare și în alte moderați care, potrivit evaluatorilor, nu sunt specifice, apar în mai multe boli și ar putea fi atribuite unor procese care au avut loc înainte de acești oameni călătoresc în Cuba au fost raportate.

Intalnire cubaneza

Nu a fost posibilă accesarea acestor imagini Intalnire cubaneza către experții cubanezi. Studiile științifice, investigațiile poliției cubaneze și ale FBI, precum și informațiile comunicate de Departamentul de Stat indică absența dovezilor privind orice tip de atac sau fapte deliberate.

Intalnire cubaneza

Delegația cubaneză a respins categoric folosirea termenului de "atac" fără a exista dovezi care să o susțină. Oficialii americani au subliniat că nu au avut nici o explicație pentru incidente.

Intalnire cubaneza

Delegația cubaneză și-a exprimat dorința de a coopera și a reiterat faptul că este în interesul său să găsească o explicație pentru rapoartele descrise. El a regretat lipsa accesului la informațiile clinice și medicii care au evaluat personalul diplomatic care a raportat simptome de sănătate.

Cu toate acestea, echipa medicală cubaneză consideră că desfășurarea reuniunii a constituit a Etiquetas:.

Salsa cubana musica famosa Muzica cubaneza veche Caraibica portoricana da ballare tradizionale

Asevedeași