Intalnirea unica. Cum a decurs întâlnirea dintre Teo Trandafir și iubitul fiicei sale Maia

PUZZLE TREFL INTALNIREA DIN PADURE

Intalnirea unica

Caracteristici Review-uri 0 Un puzzle de calitate trebuie sa fie relaxant si distractiv. Aranjarea unui puzzle constitue atat pentru copii cat si pentru adulti este o modalitate deosebita de dezvoltare a indemanarii, spiritului de observatie si a concentrarii.

Intalnirea unica

Trefl este o companie poloneza, cu sediul central in regiunea Pomorze. Intalnirea unica dincompania a inceput sa produca puzzle-uri, dezvolatand ulterior si segmentul de carti de joc si jocuri de societate.

Intalnirea unica

In prezent Trefl este lider in Polonia si plina expansiune in Europa. Produsele Trefl sunt apreciate peste tot pentru A Tehnologia cu care sunt fabricate asigura imbinarea perfecta a pieselor, fiecare piesa fiind unica si potrivindu-se doar acolo unde locul ei este stabilit B Gama contine peste de puzzle-uri de calitate, cu responsabilitate si atentie pentru mediul inconjurator C Detine renumite licente pentru copii Disney, Spiderman, Frozen, Tranformers, Patrula Catelusilor, Printesele Disney si multe altele D Piesele sunt rezistente, create din material care ofera siguranta copiilor E In portofoliul Trefl exista o varietate impresionanta Intalnirea unica puzzle-uri, pentru toate varstele.

Intalnirea unica

Adancime: 6.

Asevedeași