Gestionarea americana,

Gestionarea americana

Alexandru Gologan Trump blamează gestionarea pădurilor pentru incendiile de vegetaţie care au devastat trei state americane Preşedintele Donald Trump a dat vina pe managementul pădurilor pentru incendiile devastatoare de pe coasta de vest a Americii Incendiile au răvăşit trei state americane Incendiile au răvăşit trei state americane Zeci de Gestionarea americana de persoane au fost strămutate din calea dezastrului, iar pagubele continuă să crească pe măsură ce focul se intensifică afişări Sursa foto: profimedia Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a recunoscut natura fără precedent a incendiilor care devastează coasta de vest a Americii şi a pus dezastrul pe seama sistemului defectuos de Gestionarea americana a pădurilor.

Cauta i o femeie in drome femei singure care vor sa se marite

Ţine-ţi minte ce vă spun. Comentariile preşedintelui vin într-un moment în care trei state americane din vestul Statelor Unite, California, Oregon şi Washington sunt devastate de incendiile de vegetaţie.

Pagubele continuă să crească pe măsură ce focul se intensifică iar zeci de mii de persoane au fost strămutate din calea pericolului.

Femeie intalnire tanar intalni i omul serios

Asevedeași